Zanzibar II

Around the World 2017, Zanzibar

Etter et par dager i Stonetown kjørte vi nordover på øya til Kendwa. Turen tok ca 2 timer og vi kjørte forbi både byer og landsbyer, i strålende solskinn og øspøsende regnvær. Turen var egentlig litt skummel da sjåføren vår ikke virket helt i vater. Han nektet å stoppe og å skru på vindusviskerne selvom det regnet så mye at vi ikke så noen ting.

Vi bodde på Kendwa Sunset som lå rett på stranda. Det var utrolig deilig å endelig kunne slappe av på ei solseng og ikke gjøre noen ting. Sola steika og vannet var varmt og gjennomsiktig. Vi brukte dagene i Kendwa på ren avslapping, soling og bading, og kveldene ble brukt til god mat og drikke og å møte folk. Vi virkelig kosa oss og ble kjent med mange fine mennesker!

Utover i uke ble vi dessverre litt matforgiftet begge to, så vi fikk ikke deltatt på så mange aktiviteter, annet enn et sunset cruise. Men det var utrolig flott!

Nyt bildene og drøm deg bort ;)

KendwaKendwa-2Kendwa-3

Beachlife

StrandBåtPirat

BåtturBåttur-3Båttur-2

sunsetsunset2

I dag reiser vi videre. Vi er, endelig, ferdig med 4 uker i Kina og skal tilbringe de neste 10 dagene på Fiji. Flyet vårt går 16:55 HK tid og lander på Fiji tirsdag klokka 07:05 Fiji-tid. Flyturen er på 10 timer. Herlighet. Vi har heldigvis fått seter på siden denne gangen, i motsetning til setene vi fikk på turen fra Afrika til Kina – I midten på en firerader. Med et snev av matforgiftning. Den turen var lang for å si det sånn. Forhåpentligvis blir det bedre nå!

Vi skrives i Fiji – hvis vi har nett.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s