Kilimanjaro dag 2

Around the World 2017, Kilimanjaro, Tanzania

Fra Machame camp til Shira cave camp.

På Kilimanjaro dag 2 gikk ruten fra Machame camp og til Shira camp. Vi ble vekket klokka 7 med beskjed om å pakke tingene våre og komme til messeteltet for frokost. På menyen sto det (ingefær)te og grøt. En ganske så brun og rar grøt. Den smakte helt okei, men kanskje like greit at man ikke vet ingrediensene?

IMG_8859

Formen var fin da vi sto opp, ingen tegn til høydesyke, enda. Dagens etappe var på ca 6 timer og gikk i ganske bratt terreng. Heldigvis gikk vi i pole-pole-tempo, da er det ingen fare. I dag beveget vi oss opp over skyene. Været var fint hele etappen med sol og passe temperatur, men det var kaldt på morgenen med rim på teltet.

IMG_8861

Over skyene

IMG_8890

Utsikt til toppen av Kilimanjarooo

IMG_1649IMG_9369IMG_8908

G-man, vår fantastiske guide

IMG_8865IMG_1652

Alt skal med! Bærerne, eller G-fighterne som de ble kalt, var helt fantastiske. De bar alt fra telt, kjøkken, soveposer, mat og vann fra start til slutt.

IMG_8896

Denne blomsten så jeg faktisk rett ved «utedoen», stedet hvor man på G-språket «sender beskjeder/send a message» (Kodespråket for at man trenger en toalettur). Blomsten var så klar i fargene, fantastisk rosa! Fin utsikt fra naturdoen.

Vi kom fram til Shira camp utpå ettermiddagen. Vi tok det obligatoriske bildet og signerte oss inn. Teltene var alt klare med bagasjen inni. Vann til washy-washy ble delt ut til hvert telt, før det var tid for middag og fingertest. Fingertesten ble brukt for å måle oksigennivå og puls for å sjekke om høyden påvirket oss negativt. Alle klarte seg bra denne gangen.

IMG_5555

IMG_8920Washy washy

IMG_8921IMG_8944

Etter middag la vi oss rett i teltet. Dagens etappe hadde tatt på. Vi var så slitne og sovnet med en eneste gang. Dette var vel den eneste natten vi sov helt til neste morgen. Men før vi la oss, kikket vi på solnedgangen :)

IMG_8953Solnedgang på Shira camp

En kommentar om “Kilimanjaro dag 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s