Kilimanjaro dag 1

Around the World 2017, Kilimanjaro, Tanzania

Søndag 6. august startet eventyret Kilimanjaro. Gruppa vår på 9 personer ble hentet på hotellet i 9-tiden. Vi kjørte i en liten time før vi kom til Kilimanjaro nasjonalpark og Machame gate. På grunn av kø i registreringen ventet vi i ca 2 timer før vi begynte å gå. Vi brukte tiden til å bli bedre kjent med gruppa vår, pakke sekken og ta bilder. Dagen startet ganske grått, og det var derfor store diskusjoner om shorts eller turbukse ville være best påkledning. Thea var sterk i troen og beholdt shortsen på, mens Eline etterhvert byttet om. Da registreringen var unnagjort begynte vandringen på 11 km til Machame camp. IMG_3624

IMG_8786

IMG_1607

IMG_3636

IMG_3641

IMG_8825

IMG_8847IMG_3646IMG_8847

Da vi kom fram til campen var det ganske kaldt og det ble fort mørkt. G-fighterne hadde allerede satt opp teltene våre og lagt inn bagasjen vår. Vi skiftet til fleece og boblejakke og fikk utlevert washy washy-vann. I messeteltet fikk vi servert en slags fritert fisk som egentlig ingen hadde hørt om. Etter middag bar det rett i soveposen, vi var ganske slitne.

 

I morgen, søndag 13. august, drar vi på safari og blir uten internett i 5 dager. Vi høres da! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s