Hobby – Decoupage

Hobby

God kveld!

I julen holdte jeg på med et lite prosjekt. Nei, et ganske stort ett egentlig! Prosjektet har vært ferdig en stund, men jeg har endelig fått gitt det bort. Så nå kan jeg fint legge ut noen bilder her, uten å avsløre meg.

Jeg har nemlig planlagt en reise som jeg har gitt bort i bursdagsgave til to gode venner. Hobbyglad som jeg er, fant jeg ut at «reisegavekortet» måtte pakkes fint inn. Derfor gikk jeg til storinnkjøp på Panduro!

Jeg har brukt decoupagelim for å kle to hvite pappesker med kartpapir. Deretter pyntet jeg eskene med noen klistremerker og la silkepapir oppi. Så bandt jeg en sløyfe rundt «reisegavekortet» og la det pent oppi esken :-) Det hørtes så kjapt og enkelt ut nå, men det tok faktisk noen timer å ferdigstille! Men fint ble det til slutt! :-)

//

I made this box as a part of a birthday gift for a friend. I used decoupage glue, paper with maps on and some stickers. Then I glued it all together! It turned out quite nice!

Hobby-3

Hobby-2

Hobby

Hobby-8

Hobby-7

3 kommentarer om “Hobby – Decoupage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s