Photo – Mo i Rana

Foto

God formiddag! Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og slapper av med en sen frokost og radioresepsjonen på nettradio. Det er litt kaldt i dag, så tror jeg blir inne fram til jobben kaller. Kanskje jeg tar fram symaskinen!

Jeg kikka nettopp igjennom iphotobiblioteket mitt (et eneste kaos) og fant noen fine bilder fra novemberturen til Mo. Etter å ha snurra bildene en liten runde i Lightroom, ble dette resultatet:

Mo

Mo-2

Mo-4

Mo-3

Mo-5

Det var kaldt og frost i lufta dagen bildene ble tatt. Syns frosten gir en artig effekt på bildene, og sammen med litt grått vær blir det stilig!

Nei, nå får jeg ta fram symaskinen. Kanskje jeg får laget noe som faktisk kan gis bort til jul! Toalettmappen jeg prøvde å lage i går, hadde litt vel skakke sømmer. Øvelse gjør mester, jeg prøver igjen i dag ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s