Sy en toalettmappe!

Hobby

I dag har jeg startet på et nytt prosjekt – symaskin! Det er veldig lenge siden jeg har brukt symaskin, så bruksanvisningen var god å ha – Både for å tre tråden og spole undertråd, gikk jo selvfølgelig tom etter en kort stund ;P

Jeg er ikke så veldig god på sying, men har i dag forsøkt å lage en toalettmappe. Her ser du noen bilder fra prosessen:

Sying-2

Sying-3

Sying-4

Sying

Sying-6

Sying-5

Sying-7

Så langt har jeg kommet i dag, og nå verker både nakke og rygg. Jeg manglet en glidelås, så kom ikke lenger på syingen. Har bestilt noen søte glidelåser på ebay, men de leveres nok ikke før i slutten av desember/begynnelsen av januar. Får se om jeg klarer å vente så lenge, eller om jeg bare kjøper en vanlig glidelås og ferdigstiller prosjektet ;-)

Jeg har foresten gjort ferdig den ene babytøffelen! Legger ut bilder når den andre også er ferdig :)

Nå skal det bakes boller! Ha en fin kveld ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s