Babyboots og heklebok

Hobby

Til babyteppet fra forrige innlegg, lager jeg noen matchende babytøfler. Jeg bruker restegarn fra teppet, og håper det er nok ;P Har kun igjen det hvite nøstet på bildet under. Finner vel neppe igjen et nøste med samme innfarging, så jeg får hekle økonomisk!

Hekling-5

Hekling-4

Hekling-8

Kjøpte denne hekleboken som en slags eksamensgave til meg selv. Den inneholder SÅ mange fine oppskrifter! Kommer til å hekle meg krokfingret ;P Har veldig lyst til å prøve meg på denne kjolen, men jeg er dessverre ingen ekspert på symaskin.

Hekling-10

Babyteppet og tøflene er forøvrig ikke fra denne boken. Oppskriftene har jeg kjøpt på ravelry, og de kosta vel rundt 30 kroner. Der finner man også massevis av oppskrifter på alt mulig! Ikke er det så veldig dyrt heller, og man kan laster ned oppskriftene som pdf-fil.

Nå må jeg tilbake til heklingen ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s