Bodrum – Dag I

Bodrum 2014

Etter å ha reist gjennom natten, kom vi fram til Bodrum og hotell Mandarin akkurat i tide for lunsj. Maten var over alle forventninger, det samme var hotellet. Store og lyse rom med deilige senger – og skikkelige dyner! Vi brukte dagen i går på solbading og å gjøre oss kjent i byen. Bodrum er utrolig flott! Små gater fulle med kafeer, puber og de karakteristiske små butikkene man finner i Tyrkia. Her er et knippe bilder fra gårsdagen!

DSC_0022-2

DSC_0041-2

DSC_0038-2

DSC_0039-2

DSC_0029-2

DSC_0026-2

DSC_0024-2

DSC_0048-2

Det er utrolig varmt her. Temperaturen ligger rundt 30 grader – Vi steker! Derfor passet det dårlig at airconditionanlegget på rommet vårt ikke fungerer som det skal. Vaktmesteren klarte ikke å fikse det i går kveld, så vi måtte overnatte på et annet rom. Der fungerte det heldigvis, og vi fikk endelig sove etter å ha vært våken i over 24 timer. Jeg tror hele gjengen besvimte i sengene sine.

Nå har vi akkurat spist en deilig lunsj. Dessverre var en i reisefølget smått uheldig under lunsjen, da en av de ansatte bestemte seg for å øve seg på komikerferdighetene sine. Det endte med et sett knekte briller, og muligens også knekt stolthet for kelneren. Det var nok mer synd på han enn på reisefølget ;-P Jaja, fredag den 13., er det ikke det i dag a?

Nei, nå kan jeg ikke sitte her mer. Solsengen kaller!

Vi skrives :)

2 kommentarer om “Bodrum – Dag I

  1. Mange fine bilder, både fra Bodrum, Jomfurland og Tromsø! Kos dæ masse på ferie :) klem <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s