Baby garden boots – Ferdig!

Hobby

Da var tøflussene endelig ferdige! Fikk kjøpt meg knapper på torsdag og nål i dag, så da fikk jeg festa tråder og knapper ;-) Det tok virkelig sin tid, men resultatet ble smashing! Jeg er superfornøyd med egen innsats :) Tok derfor ganske mange bilder av bootsene, og her ser du noen:

Knapper

Babygardenboots

Babygardenboots

babygardenboots

Babygardenboots

Hva syns du? Jeg syns det ble meget bra, selv om det måtte to forsøk til før jeg klarte å tolke oppskriften rett. Men det er helt vanlig, første forsøk blir som regel ikke helt bra. Oppskriften er forøvrig kjøpt på etsy av The Lovely Crow og kosta meg 35 kroner og kunne lastes direkte ned på pdf. Jeg har brukt alpakkaull fra sandnes garn. Neste gang vil jeg hekle i bomull og bruke noen spreke farger :-)

Ha en fin kveld videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s