In the making – Baby garden boots

Hobby

Nå har jeg på ny funnet meg et hekleprosjekt. Denne gangen heklede babytøfler. Kjøpte oppskriften «Baby garden boots» på etsy for omtrent 35 kroner. Virkelig verdt pengene! Jeg har heklet en tøffel og begynt på den andre, men regner med at det må flere til før jeg blir fornøyd. Det blir alltid ett eller annet feil de første rundene ;-P Jeg skal kjøpe noen rosa knapper som jeg skal sy på etterhvert.

Garden

Garden

Garden

Babybootie

Oppdatering kommer når jeg har heklet ferdig ;-)

Ha en fin kveld!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s