Heklet elefantklut til baby

Hobby

CrochetElephantComfortblanketOppskriften til elefantteppe er hentet fra lookatwhatimade.net

Denne har jeg jobbet med en stund, og i går ble jeg endelig ferdig! Selv om kluten er liten, har det vært et tidkrevende arbeid, mye fordi elefanthodet var ekstremt vanskelig å få til. Her må det vel understrekes at jeg ikke er noen ekspert på hekling ;-P Men ut i fra mine evner er jeg veldig fornøyd med resultatet. Håper mottakeren blir like fornøyd! Nå ser jeg meg rundt etter et nytt mønster, og lurer på om jeg skal slenge meg inn i evighetsprosjektet lappeteppe. Jeg er litt usikker fordi lappene jeg vil lage virkelig tar laaaang tid å hekle! Kommer ikke til å være ferdig før til jul! Noen som har tips til hekleprosjekter eller oppskrifter? Hadde satt pris på det :-)

Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s