Hekleprosjekt

DIY, Hobby, Tips

Hei!

Hekkkkel

Frokosten består av Facebook, RR og hekling. Jeg har nemlig blitt utrolig bitt av heklebasillen! Etter at babyteppet som jeg har holdt på med siden i sommer ble ferdig, har jeg heklet tøfler. De har blitt mange, ulike og veldig rare. Jeg har derfor satt denne boken på ønskelisten:

Juleønske*

Jeg skal innrømme at tøflene ikke bare har vært dårlige. Et par tøfler har blitt ferdig og like/bra nok til at de skal gis bort til jul! Hvem blir den heldige?

JulegavetipsHvorfor ikke lage noe selv og gi bort?

Jeg ler meg skakk av RR! Dagens Radioen er din er det morsomste jeg har hørt på lenge ;-P Synd gutta skal ha pause over jul. Det knuser mitt hjerte. Heldigvis blir de vel å sees i andre kanaler utover nyåret og iTunes er proppfull av podcaster.

Vi skrives ;-)

2 kommentarer om “Hekleprosjekt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s